Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


klub:sport:gym_rules

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
Následující verze
Předchozí verze
Poslední revize Obě strany příští revize
klub:sport:gym_rules [2021/11/23 19:05]
kletemic
klub:sport:gym_rules [2021/11/23 19:09]
kletemic
Řádek 7: Řádek 7:
 **Dle nařízení vlády se provoz blokových posiloven a boulderu řídí těmito pravidly:** **Dle nařízení vlády se provoz blokových posiloven a boulderu řídí těmito pravidly:**
  
-  * Do místnosti je povolen vstup pouze ubytovaným na kolejích ČVUT bez příznaků COVID-19. Výjimky budou řešeny se správcem dané místnosti, pro umožnění vstupu je nutné doložit splnění podmínky podle [https://covid.gov.cz/situace/onemocneni-obecne-o-opatrenich/system-o-n-t-ockovani-prodelana-nemoc-test].+  * Do místnosti je povolen vstup pouze ubytovaným na kolejích ČVUT bez příznaků COVID-19. Výjimky budou řešeny se správcem dané místnosti, pro umožnění vstupu je nutné doložit splnění podmínky podle [[https://covid.gov.cz/situace/onemocneni-obecne-o-opatrenich/system-o-n-t-ockovani-prodelana-nemoc-test]].
   * Je možné využít plnou kapacitu místnosti.   * Je možné využít plnou kapacitu místnosti.
   * Po vstupu a odchodu si musí dotyčný dezinfikovat ruce.   * Po vstupu a odchodu si musí dotyčný dezinfikovat ruce.
Řádek 13: Řádek 13:
   * Dezinfekce celých prostorů bude navíc probíhat aspoň jednou za týden.   * Dezinfekce celých prostorů bude navíc probíhat aspoň jednou za týden.
  
 +Pravidelné kontroly COVID podmínek již nebudou probíhat. V případě zájmu předložit COVID certifikát napiš na [[mailto:sg_covid@siliconhill.cz|sg_covid@siliconhill.cz]] a domluvíme se na čase předložení certifikátu. Certifikát lze předložit pouze osobně, nelze elektronicky zaslat.
  
 **Dle nařízení vlády provoz fictentra se řídí těmito pravidly:** **Dle nařízení vlády provoz fictentra se řídí těmito pravidly:**
Řádek 22: Řádek 22:
   * Dezinfikovat náčiní po použití (potahy laviček, úchyty činek atd.)   * Dezinfikovat náčiní po použití (potahy laviček, úchyty činek atd.)
   * Dezinfekce celých prostorů bude navíc probíhat aspoň jednou denně.   * Dezinfekce celých prostorů bude navíc probíhat aspoň jednou denně.
-** Kontroly covid dokladů a následné aktivování karty probíhájí pondělí, středu a pátek 18:00-20:00 (Cvičit tě pustíme po kontrole v ten čas, ale karta se aktivuje až přes noc)**+
  
 ====== Obecná pravidla ====== ====== Obecná pravidla ======
klub/sport/gym_rules.txt · Poslední úprava: 2022/10/10 08:28 autor: bulkodav