Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


Postranní lišta

Překlady této stránky:


Rychlé odkazy

Pro aktivní

klub:sport:silicon_gym

Toto je starší verze dokumentu!


Velká posilovna

English below.

Zpět na hlavní wiki stránku.

Oficialní stránka fitcentra: gym.siliconhill.cz

Popis

Fitcentrum Silicon hillu a.k.a Silicon Gym se nachází v suterénu bloku 2 strahovských kolejí. Hlavní vchod je z vonku z boku bloku 2 směrem od bloku 3 pod schodiskem.

Je složené z několika částí:

  • Open gym - najdeš tady to co si představíš pod slovem fitko. Jednoručky, velké činky, stroje, odporové gumy a hlavne spoustu zrcadel. Taky na stropě. Nikdy jic není dost
  • Malý sál - je to takové mini zázemí na rozcvičení, ale spoustu lidí tady cvičí jezdí trénink s vlastním tělem, box, TRXko nebo kettlebelly.
  • Velký sál - v něm se primárne konají skupinové lekce, jindy když tady zrovna neprobíha lekce trenérske školy si tady mužeš zacvičit, je to taková větší varianta malého sálu, kde si mužete zacvičit s více kamarády trénink s vlastním tělem TRX nebo box.
  • Solárium - jelikož sme inženýri moc von nechodíme, protože jsme pořád zaměstnáni. Tí z nás kterí chcou stále chytat bronz to delaj tímhle turbo spusobem.
  • Masérna - chceš zlepšit regen po tréninku, nebo uvolnit se od univerzitního tlaku? Objednej se na masáž!
  • Šatny - pánska i dámska obsahuje 27 skřinek a samozřejmě taky sprchy. Jít spocený zpět na desítku si nemusíš přetrpět.

Provozní doba

6.00 - 23.00 (poslední vstup 22:30).

Náhled

Chceš se podívat jak to u nás vypadá? Na našich stránkách máme pár fotek. Síce starých, ale teď je to vymazlené ješte víc!

Pravidlá

Mít takové vybavení je zároveň velká zodpovědnost. Proto v našem fitku mám určitý pravidlá, aby sme všechno udrželi kvalitný co nejdýl a taky aby se každému cvičilo mnohem líp. Porušení se třestá banem na všechny posilovnny. Když se chceš dovědet jak se odbanovat podívej se tady. Pravidlá ve skratce:

  1. Když někde skončíš cvičit ukliď po sobě. Odlož váhy, dezinfikuj náčiní když to je potřeba. Taky ukliď v malém sále, je tam omezený prostor a oceníš když ve špičce nebude náčiní na pul místnosti.
  2. Buď šetrný ke koženým potahum. Používej při cvičení čistý ručník, nepokládej na ně váhy ani na ně nestoupej v botách.
  3. Cvič v sportovní obuvi. Rizikem jsou kotouče nebo taky zlý pohyb když trénuješ funkčně.
  4. Necvič sám v celém fitcentru. I když si dávaš pozor, nepomohl by ti nikdo kdyby se něco náhodou stalo. Dohodni se s někým v naši skupině na facebooku.

Podrobně tady.

Registrace

Chtěl/a bys si s fitkem začít? Pro návštěvu fitcentra mimo masáží budeš potřebovat taky sportovní členství. Jak ho získat? Více info tady.

Služby

Kontakty

Vedoucí fitcentra: Vojtěch Anderle

Zbytek lidí najdeš tady.

FAQ

Nenašls zatím odpověď na tvoji otázku? Podívej se tady.


Big Gym

Back to main wiki page.

The official web page of the big gym: gym.siliconhill.cz.

Description

The big gym of Sillicon ill a.k.a Silicon Gym is situated in the basement of the block 2 of Strahov dormitory. The main entrance is at the side of the block 2 facing block 3 under the stairs.

The gym is made up from::

  • Open gym - you'll find here exactly what you imagine under the word gym. Dumbbells, Barbells, machines bands and a ton of mirrors. Also on the ceiling. There are never enough.
  • Aerobik II a.k.a small room - a small room mainly used for warm-ups, however, many people train bodyweight workouts here, or kettlebells, TRX, boxing.
  • Aerobik I a.k.a. big room - mainly used during group exercise classes (tabata, box…), sometimes used by Trainer School. It's basically a bigger version of „small room“, where you can train with more people some TRX, box or functional workouts even outside group lessons.
  • Solarium - since we are engineering sutdens, we don't go out very often. We are busy, so the once, who still want to get some tan, do it in this turbo way.
  • Massage room - want to improve regeneration after training, or release some tension from university? Book a massage!
  • Locker rooms - both men's and women's has 27 lockers and of course showers. You don't have to suffer the walk all sweaty back to block ten.

Opening hours

6.00 - 23.00 (last entry 22:30).

Sneak-peek

Want to check out, how the gym looks? Besides and Open Day at the beginning of the winter semester, you can check it on our page. There are a few old pictures, although you can be sure we „pimped“ the gym out even more!

Rules

Having such a good equipment is also a big responsibility. Because of that, we have a few rules, to keep the quality as long as possible and so everybody has a good experience while working out. The rule violation is punishable by ban for all of the gyms. Do you want to know how to get unbanned? Check out this page. Rules in the nutshell:

  1. Everybody has to identify themselves with their access card on the card reader.
  2. Tidy up after yourself. Rerack your weights, use desinfection if needed. Same applies to „small room“. There is a limited space and you'll value the equipment not taking half of the room's space during busy hours.
  3. Be gentle to the leather padding. Use a clean towel, don't put weights on the bench and don't step on it with shoes.
  4. Train in sport shoes. The weights or even bad movement during functional training could be a risk of injury.
  5. Don't train only by yourself in the gym. Even if you are careful, something could happen and there would be noone to help you. We have a facebook group, where you can ask, if somebody will go train with you.

Rules in detail, although they are only in Czech.

Registration

Would you like to start working out? To access the big gym excluding massages, you'll need to register. How to do that? More info here.

Services

Contacts

Gym manager: Vojtěch Anderle

The rest of the people can be found here.

FAQ

Didn't find a response to your question? Check here.

klub/sport/silicon_gym.1591023200.txt.gz · Poslední úprava: 2020/06/01 16:53 autor: bulkodav