Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


Postranní lišta

Překlady této stránky:


Rychlé odkazy

Pro aktivní

klub:sport:silicon_gym

Toto je starší verze dokumentu!


Velká posilovna

Zpět na hlavní wiki stránku.

Oficialní stránka fitcentra: gym.siliconhill.cz

Popis

Fitcentrum Silicon hillu a.k.a Silicon Gym se nachází v suterénu bloku 2 strahovských kolejí. Hlavní vchod je z vonku z boku bloku 2 směrem od bloku 3 pod schodiskem.

Je složené z několika částí:

  • Open gym - najdeš tady to co si představíš pod slovem fitko. Jednoručky, velké činky, stroje, odporové gumy a hlavne spoustu zrcadel. Taky na stropě. Nikdy jic není dost
  • Malý sál - je to takové mini zázemí na rozcvičení, ale spoustu lidí tady cvičí jezdí trénink s vlastním tělem, box, TRXko nebo kettlebelly.
  • Velký sál - v něm se primárne konají skupinové lekce, jindy když tady zrovna neprobíha lekce trenérske školy si tady mužeš zacvičit, je to taková větší varianta malého sálu, kde si mužete zacvičit s více kamarády trénink s vlastním tělem TRX nebo box.
  • Solárium - jelikož sme inženýri moc von nechodíme, protože jsme pořád zaměstnáni. Tí z nás kterí chcou stále chytat bronz to delaj tímhle turbo spusobem.
  • Masérna - chceš zlepšit regen po tréninku, nebo uvolnit se od univerzitního tlaku? Objednej se na masáž!
  • Šatny - pánska i dámska obsahuje 27 skřinek a samozřejmě taky sprchy. Jít spocený zpět na desítku si nemusíš přetrpět.

Provozní doba

6.00 - 23.00 (poslední vstup 22:30).

Náhled

Chceš se podívat jak to u nás vypadá? Na našich stránkách máme pár fotek. Síce starých, ale teď je to vymazlené ješte víc!

Pravidlá

Mít takové vybavení je zároveň velká zodpovědnost. Proto v našem fitku mám určitý pravidlá, aby sme všechno udrželi kvalitný co nejdýl a taky aby se každému cvičilo mnohem líp. Porušení se třestá banem na všechny posilovnny. Když se chceš dovědet jak se odbanovat podívej se tady. Pravidlá ve skratce:

  1. Když někde skončíš cvičit ukliď po sobě. Odlož váhy, dezinfikuj náčiní když to je potřeba. Taky ukliď v malém sále, je tam omezený prostor a oceníš když ve špičce nebude náčiní na pul místnosti.
  2. Buď šetrný ke koženým potahum. Používej při cvičení čistý ručník, nepokládej na ně váhy ani na ně nestoupej v botách.
  3. Cvič v sportovní obuvi. Rizikem jsou kotouče nebo taky zlý pohyb když trénuješ funkčně.
  4. Necvič sám v celém fitcentru. I když si dávaš pozor, nepomohl by ti nikdo kdyby se něco náhodou stalo. Dohodni se s někým v naši skupině na facebooku.

Podrobně tady.

Registrace

Chtěl/a bys si s fitkem začít? Pro návštěvu fitcentra mimo masáží budeš potřebovat taky sportovní členství. Jak ho získat? Více info tady.

Služby

Kontakty

Vedoucí fitcentra: Vojtěch Anderle

Zbytek lidí najdeš tady.

FAQ

Nenašls zatím odpověď na tvoji otázku? Podívej se tady.

klub/sport/silicon_gym.1593364523.txt.gz · Poslední úprava: 2020/06/28 19:15 autor: vektor