Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


klub:sport:sport_membership

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
Následující verze
Předchozí verze
klub:sport:sport_membership [2020/06/04 13:27]
bulkodav [Registration for the sport]
klub:sport:sport_membership [2023/09/19 16:47] (aktuální)
bulkodav [Blokové posilovny a Boulder]
Řádek 1: Řádek 1:
 ====== Registrace pro sport ====== ====== Registrace pro sport ======
  
-Služby fitcentra mimo masáží jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově. +===== Silicon Gym =====
  
-Když seš **student ČVUT**: +Služby fitcentra mimo masáží (osobní trenéřiskupinové lekce solárium) jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu studenty bydlící na Strahově. 
-  - Pro velké fitko musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr, pro malé fitka a boulder ti stačí základní členství.  +
-  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz|ISu]]. Když nekontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. +
-  - Počkej si na update databáze, pokud si platil sport, a/nebo žádal o pŕidání tvé přístupové karty do ISu. Bohužel tu nespravujeme my, ale zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden pul. Když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od přijetí platby, skus nam napsat maila, zistíme poslední dátum updatu(BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)+
  
-Když seš **student jiné VŠ** +Když jsi **student ČVUT**: 
-  - Pro velké, malé fitka a boulder musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr +  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1500Kč za semestr. 
-  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu. Když budeš mít zaplaceno sportovní členstvízajdi si o ni zažádat na recepci bloku 1Následne nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejim **6-ti místním číslem**, které ti hodíme do ISu a nášho systému+  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když nekontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. 
-  - Kartu ti zaktivujeme a pak bude potřeba počkat na update databáze, kterou spravují zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden pul. Když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od přijetí platby, skus nam napsat mailazistíme poslední dátum updatu. (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)+  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Služby, že máš aktivní službu **Sportovní členství**, pokud ne ověř si, že platba opravdu přišla (záložka platby). Při problémech s platbou kontaktuj registrátora na svém bloku
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden)než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 +(BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)
  
 +Když jsi **student jiné VŠ**
 +  - Musíš bydlet na Strahově.
 +  - Pro přístup budeš potřebovat **[[kolej:suz:hostovske_karty|Hostovskou kartu]]**. Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejím **6-ti místným číslem**, které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždy, když odpovídáš na mail, přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.)
 +  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1500Kč za semestr.
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
 +(BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)
  
-Když seš zaměstnanec ČVUT, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//. 
  
-====== Registration for the sport ======+Když jsi **zaměstnanec ČVUT**, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//
  
-The services of the big gym excluding massages are only for the students and employees of CTU and students living on Strahov+Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná.
  
-If you are a **CTU student**: +===== Blokové posilovny Boulder ===== 
-  - To access the big gym you need to pay sports membership through [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], which is only 1000Kč per semester, small gyms and boulder only requires the basic SH membership.  +Když seš **student ČVUT**:  
-  - Checj that your **6-digit personal number of ISIC** is in [[https://is.sh.cvut.cz|IS]]. If notask registrator to put it in there.  +  - Musíš mít zaplacené základní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 200Kč za semestr
-  - Wait till the database update, if you paid the sports membership and/or you asked your access card to be added in the ISUnfortunatellywe are not its adminsThe employees of CTU update it approximately once week and a half. (BTWthe indoor entrance from block 2 is only for those who live there.)+  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když nekontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá
 +  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Službyže máš aktivní službu **Malé posilovny**, pokud ne kontaktuj správce posiloven (případně registrátora) na svém bloku. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 +Když seš **student jiné VŠ**: 
 +  - Předpokladem je bydlení na strahově. 
 +  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu (více info **[[kolej:suz:hostovske_karty|zde]]**). Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejím **6-ti místným číslem**které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždy, když odpovídáš na mail, přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
 +  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je 1500Kč za semestr. (Nutné pro aktivaci karty) 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
  
 +Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná.
  
- If you are a CTU employee write us an email at //fitcentrum@siliconhill.cz//. 
  
-If you are a **student from a different university** 
-  - For big, small gyms and boulder you'll need to pay sports membership through [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], which is only 1000Kč per semester. 
-  - You'll need a Guest card for access. After you paid your membership, go ask for it at the reception of block 1. Next, write an email to us at //fitcentrum@siliconhill.cz// with it's **6-digit number**, which we'll put into IS and our system. 
-  - We'll register your card and then you'll have to wait till the database update, which is done by employees of CTU approximately once a week and a half. If the card doesn't let you in after two weeks from when the payment was accepted, please write us an email, we'll check where the problem is. (BTW, the indoor entrance from block 2 is only for those who live there.) 
  
- 
- If you are a CTU employee write us an email at //fitcentrum@siliconhill.cz//. 
klub/sport/sport_membership.1591270026.txt.gz · Poslední úprava: 2020/06/04 13:27 autor: bulkodav