Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


Postranní lišta

Překlady této stránky:


Rychlé odkazy

Pro aktivní

klub:sport:sport_membership

Toto je starší verze dokumentu!


Registrace pro sport

Zpátky na hlavní stránku.

Služby fitcentra mimo masáží jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově.

Když seš student ČVUT:

  1. Pro velké fitko musíš mít zaplacené sportovní členství přes IS, které je jen 1000Kč za semestr, pro malé fitka a boulder ti stačí základní členství.
  2. Zkontroluj, že máš 6-ti místní osobní číslo svého ISICu v ISu. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá.
  3. Počkej si na update databáze, pokud si platil sport, a/nebo žádal o pŕidání tvé přístupové karty do ISu. Bohužel tu nespravujeme my, ale zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden a pul. Zkus to jednou za pár dní a když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od přijetí platby, skus nam napsat maila, zistíme poslední dátum updatu. (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)

Když seš student jiné VŠ

  1. Pro velké, malé fitka a boulder musíš mít zaplacené sportovní členství přes IS, které je jen 1000Kč za semestr
  2. Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu. Když budeš mít zaplaceno sportovní členství, zajdi si o ni zažádat na recepci bloku 1. Následne nám napiš maila na fitcentrum@siliconhill.cz s jejim 6-ti místním číslem, které ti hodíme do ISu a nášho systému. (Nezapomeň vždy když přdat do kopie hlavní mail, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.)
  3. Kartu ti zaktivujeme a pak bude potřeba počkat na update databáze, kterou spravují zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden a pul. Zkus to jednou za pár dní a když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od přijetí platby, skus nam napsat maila, zistíme poslední dátum updatu. (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)

Když seš zaměstnanec ČVUT, napiš nám maila na fitcentrum@siliconhill.cz.

klub/sport/sport_membership.1593975117.txt.gz · Poslední úprava: 2020/07/05 20:51 autor: bulkodav