Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


klub:sport:sport_membership

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
Následující verze
Předchozí verze
klub:sport:sport_membership [2020/07/05 20:51]
bulkodav
klub:sport:sport_membership [2023/09/19 16:47] (aktuální)
bulkodav [Blokové posilovny a Boulder]
Řádek 1: Řádek 1:
 ====== Registrace pro sport ====== ====== Registrace pro sport ======
-Zpátky na hlavní [[klub:sport|stránku]]. 
  
-Služby fitcentra mimo masáží jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově. +===== Silicon Gym =====
  
-Když seš **student ČVUT**: +Služby fitcentra mimo masáží (osobní trenéři, skupinové lekce a solárium) jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově.  
-  - Pro velké fitko musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr, pro malé fitka a boulder ti stačí základní členství.  + 
-  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. +Když jsi **student ČVUT**: 
-  - Počkej si na update databáze, pokud si platil sporta/nebo žádal o pŕidání tvé ístupové karty do ISu. Bohužel tu nespravujeme myale zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden pulZkus to jednou za pár dní a když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od ijetí platbyskus nam napsat mailazistíme poslední dátum updatu. (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)+  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1500Kč za semestr. 
 +  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. 
 +  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Služby, že máš aktivní službu **Sportovní členství**, pokud ne ověř si, že platba opravdu išla (záložka platby). Při problémech s platbou kontaktuj registrátora na svém bloku. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 +(BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.) 
 + 
 +Když jsi **student jiné VŠ** 
 +  - Musíš bydlet na Strahově. 
 +  - Pro přístup budeš potřebovat **[[kolej:suz:hostovske_karty|Hostovskou kartu]]**. Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejím **6-ti místným číslem**, které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždy, když odpovídáš na mail, přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
 +  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství es [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]]které je jen 1500Kč za semestr. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden)než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 +(BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.) 
 + 
 + 
 +Když jsi **zaměstnanec ČVUT**, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// 
 + 
 +Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná. 
 + 
 +===== Blokové posilovny a Boulder ===== 
 +Když seš **student ČVUT**:  
 +  - Musíš mít zaplacené základní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 200Kč za semestr. 
 +  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. 
 +  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Služby, že máš aktivní službu **Malé posilovny**, pokud ne kontaktuj správce posiloven (případně registrátora) na svém bloku. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 +Když seš **student jiné VŠ**: 
 +  - Předpokladem je bydlení na strahově. 
 +  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu (více info **[[kolej:suz:hostovske_karty|zde]]**). Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejím **6-ti místným číslem**, které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždy, když odpovídáš na mail, přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
 +  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je 1500Kč za semestr. (Nutné pro aktivaci karty) 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou. 
 + 
 +Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná.
  
-Když seš **student jiné VŠ** 
-  - Pro velké, malé fitka a boulder musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr 
-  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu. Když budeš mít zaplaceno sportovní členství, zajdi si o ni zažádat na recepci bloku 1. Následne nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz// s jejim **6-ti místním číslem**, které ti hodíme do ISu a nášho systému. (Nezapomeň vždy když přdat do kopie hlavní mail, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
-  - Kartu ti zaktivujeme a pak bude potřeba počkat na update databáze, kterou spravují zaměstnanci ČVUT cca jednou za týden a pul. Zkus to jednou za pár dní a když tě karta nepustí dýl jak po 2 týdnech od přijetí platby, skus nam napsat maila, zistíme poslední dátum updatu. (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.) 
  
  
-Když seš zaměstnanec ČVUT, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//. 
klub/sport/sport_membership.1593975117.txt.gz · Poslední úprava: 2020/07/05 20:51 autor: bulkodav