Uživatelské nástroje

Nástroje pro tento web


klub:sport:sport_membership

Rozdíly

Zde můžete vidět rozdíly mezi vybranou verzí a aktuální verzí dané stránky.

Odkaz na výstup diff

Obě strany předchozí revize Předchozí verze
Následující verze
Předchozí verze
klub:sport:sport_membership [2021/10/15 15:36]
bulkodav
klub:sport:sport_membership [2023/09/19 16:47] (aktuální)
bulkodav [Blokové posilovny a Boulder]
Řádek 5: Řádek 5:
 Služby fitcentra mimo masáží (osobní trenéři, skupinové lekce a solárium) jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově.  Služby fitcentra mimo masáží (osobní trenéři, skupinové lekce a solárium) jsou určeny jen pro studenty nebo zaměstnance ČVUTu a studenty bydlící na Strahově. 
  
-Když seš **student ČVUT**: +Když jsi **student ČVUT**: 
-  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr. +  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1500Kč za semestr. 
-  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. +  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá. 
-  - Přiď pondělí, středa nebo pátek do gymu 18:00-20:00kde ti zkontrolujeme Covid certifikát a přidáme tvoji kartu do systému, tak, že od dalších dní tě to pustí do fitka (cvičit ale můžeš hned po kontrole). Víc info o Covid opatřeních a dalších pravidlách vo fitku najdeš **[[klub:sport:gym_rules|zde]]**.+  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Službyže máš aktivní službu **Sportovní členství**, pokud ne ověř si, že platba opravdu přišla (záložka platby). Při problémech s platbou kontaktuj registrátora na svém bloku. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
 (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.) (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)
  
-Když seš **student jiné VŠ** +Když jsi **student jiné VŠ** 
-  - Předpokladem je bydlení na strahově+  - Musíš bydlet na Strahově. 
-  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr+  - Pro přístup budeš potřebovat **[[kolej:suz:hostovske_karty|Hostovskou kartu]]**Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//jejím **6-ti místným číslem**, které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždykdyž odpovídáš na mailpřidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
-  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu. Když budeš mít zaplaceno sportovní členství, zajdi si o ni zažádat na recepci bloku 1 (Vratná záloha 300Kč). Následne nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//jejim **6-ti místním číslem**, které ti hodíme do ISu a nášho systému. (Nezapomeň vždy když odpovídáš na mail přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) +  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]]které je jen 1500Kč za semestr. 
-  - Přiď pondělí, středa nebo pátek do gymu 18:00-20:00, kde ti zkontrolujeme Covid certifikát a přidáme tvoji kartu do systému, tak, že od dalších dní tě to pustí do fitka (cvičit ale můžeš hned po kontrole). Víc info o Covid opatřeních a dalších pravidlách vo fitku najdeš **[[klub:sport:gym_rules|zde]]**.+  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
 (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.) (BTW vstup zevnitř bloku 2 je jen pro lidi co v něm bydlí.)
  
  
-Když seš zaměstnanec ČVUT, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//+Když jsi **zaměstnanec ČVUT**, napiš nám maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//
  
-**Když nesplňuješ ani jednu podmínku, tak registrace není možná.**+Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná.
  
 ===== Blokové posilovny a Boulder ===== ===== Blokové posilovny a Boulder =====
 Když seš **student ČVUT**:  Když seš **student ČVUT**: 
   - Musíš mít zaplacené základní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 200Kč za semestr.   - Musíš mít zaplacené základní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 200Kč za semestr.
-  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá.+  - Zkontroluj, že máš **6-ti místní osobní číslo svého ISICu** v [[https://is.sh.cvut.cz#info|ISu]]. Když ne, kontaktuj registrátora ať ti ho tam přidá
 +  - Zkontroluj na svém profilu v [[https://is.sh.cvut.cz#services|ISu]] v záložkách Služby, že máš aktivní službu **Malé posilovny**, pokud ne kontaktuj správce posiloven (případně registrátora) na svém bloku. 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
 Když seš **student jiné VŠ**: Když seš **student jiné VŠ**:
   - Předpokladem je bydlení na strahově.   - Předpokladem je bydlení na strahově.
-  - Musíš mít zaplacené sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je jen 1000Kč za semestr (potřeba kvůli aktivaci hostovské karty). +  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu (více info **[[kolej:suz:hostovske_karty|zde]]**). Po její získání nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//jejím **6-ti místným číslem**, které ti hodíme do ISu. (Nezapomeň vždykdyž odpovídáš na mailpřidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.) 
-  - Pro přístup budeš potřebovat Hostovskou kartu. Když budeš mít zaplaceno sportovní členství, zajdi si o ni zažádat na recepci bloku 1 (Vratná záloha 300Kč). Následne nám napiš maila na //fitcentrum@siliconhill.cz//jejim **6-ti místním číslem**, které ti hodíme do ISu a nášho systému. (Nezapomeň vždy když odpovídáš na mail přidat do kopie hlavní mail fitka, i když se ti ozve konkrétní správce, zjednoduší nám to spoustu věcí.)+  - Mezičasem než ti kartu zapíšeme do nášho systému, zaplať si sportovní členství přes [[https://is.sh.cvut.cz/calc|IS]], které je 1500Kč za semestr. (Nutné pro aktivaci karty) 
 +  - Počkej si na update čteček. Bohužel je nespravujeme my ale ČVUT a nějakou chvíli může trvat (obvykle týden), než se k tomu zaměstnanci dostanou.
  
-**Když nesplňuješ ani jednu podmínku, tak registrace není možná.**+Když **nesplňuješ ani jednu podmínku**, tak registrace není možná.
  
  
  
klub/sport/sport_membership.1634305015.txt.gz · Poslední úprava: 2021/10/15 15:36 autor: bulkodav